Bolt trči i nakon OI 2016.

Izvor: B92, 19.Sep.2013, 17:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bolt trči i nakon OI 2016.

Olimpijski šampion i svetski rekorder u sprintu Jamajčanin Usein Bolt nagovestio je da će možda nastaviti karijeru i posle Olimpijskih igara u Brazilu 2016.

Bolt je nedavno izjavio da planira da se povuče po završetku Igara u Rio de Žaneiru.

"Mislim da svi moji navijači i sponzori žele da nastavim karijeru, pa ću najverovatnije trčati još godinu dana posle Igara", rekao je Bolt na konferenciji za novinare povodom potpisivanja svoje autobiografije "Brži od svetlosti" u Londonu.
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bolt trči i nakon OI 2016.

Izvor: B92, 19.Sep.2013

Olimpijski šampion i svetski rekorder u sprintu Jamajčanin Usein Bolt nagovestio je da će možda nastaviti karijeru i posle Olimpijskih igara u Brazilu 2016...Bolt je nedavno izjavio da planira da se povuče po završetku Igara u Rio de Žaneiru..."Mislim da svi moji navijači i sponzori žele da...

Nastavak na B92...

Bolt ipak, nastavlja karijeru i poslije OI u Brazilu

Izvor: Nezavisne Novine, 19.Sep.2013

KINGSTON - Olimpijski šampion i svjetski rekorder u sprintu Jamajčanin Usein Bolt nagovjestio je da će možda nastaviti karijeru i poslije Olimpijskih igara u Breazilu 2016.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.