Bogut: Osećam se sjajno

Izvor: MVP.rs, 20.Sep.2014, 05:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bogut: Osećam se sjajno

Snažni centar se u potpunosti oporavio posle povrede rebra.

Prošlo je skoro osam godina od kada je Endru Bogut  (29, 213) odigrao kompletnu sezonu u NBA ligi. Gotovo svake sezone snažnog centra zadesi neka teža povreda koja ga od terena odvoji duži vremenski period, a prethodnu sezonu je morao ranije da završi zbog povrede rebra.

Posle povrede, snažnom centru je bilo potrebno četiri meseca da se u potpunosti oporavi, a sada radi sa ekipom punim intenzitetom >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << i jedva čeka početak nove sezone i rad sa trenerom Stivom Kerom.

"Osećam se sjajno, u odličnoj sam formi i ne plašim se neke nove povrede. Moj stil igre je takav da se ne plašim nikoga i to ne želim da menjam. Ponekag ću dobiti jači udarac. ponekad će šanse za povredom biti veće, ali neću da se štedim, hoću uvek da dajem svoj maksimum", izjavio je Bogut.

Bogut je prethodne sezone za Golden Stejt Voriorse odigrao 67 utakmica, a u proseku je beležio 7.3 poena uz deset skokova po utakmici.

(foto: sfexaminer.com)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.