Bogdan se ispromašivao, Darušafaki trofej

Izvor: B92, 26.Sep.2016, 08:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bogdan se ispromašivao, Darušafaki trofej

Košarkaši Darušafake Douš osvojili su međunarodni turnir u Zadru pobedom nad Fenerbahčeom u finalu.

Darušafaka je iskoristila lošu partiju ekipe koju vodi Željko Obradović i slavila rezultatom 75:65.

Odlučujuću prednost finalisti turskog Kupa ostvarili su u drugoj četvrtini koju su dobili sa 24:16, posle čega su na odmor otišli sa dvocifrenom prednošću.

Srpski košarkaš Nikola Kalinić nije igrao zbog povrede za Fenerbahče, dok se >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Bogdan Bogdanović ispromašivao i meč završio bez poena (0-4 za dva, 0-3 za tri), uz 3 skoka i jednu asistenciju.

Najefikasniji u poraženom timu bio je Ekpe Judo sa dabl-dabl učinkom (19 poena i 11 skokova), Luiđi Datome dodao je 14, jedan više od Bobija Diksona.

Darušafaka je mnogo bolje rasporedila poene, a istakli su se Vonamejker sa 14 poena, 5 skokova i 4 asistencije, Vilbekin sa 13 poena i 8 uspešnih dodavanja, kao i Anderson sa 11 poena.

U meču za treće mesto domaćin Zadar je savladao Lokomotivu Kubanj sa 75:67.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.