Blekburn hoće Vučinića

Izvor: RTS, 17.Feb.2011, 13:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Blekburn hoće Vučinića

Klubovi sa Ostrva ove godine prednjače po trošenju novca na pojačanja. Posle transfera Džeka u Mančester siti i Toresa iz Liverpula u Čelsi, na red je došao Blekburn koji je spreman da za napadača Rome, Mirka Vučinića, "iskešira" 24 miliona evra.

Od kada je poznata indijska kompanija u oktobru prošle godine kupila Blekburn roverse, za ovog premijerligaša, koji je bio pred gašenjem, došli su bolji dani. Iako se klub ove sezone bori da ostane iznad zone ispadanja, nova >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << uprava je veoma ambiciozna i ima velike planove.

Kako piše Dejli miror (Daily Mirror), Blekburn će probati da u svoje redove dovede crnogorskog reprezentativca, Mirka Vučinića. Za fudbalera Rome engleski klub je spreman da izdvoji 24 miliona evra.

Imajući u vidu da su za Vučinića zainteresovani mnogi bogati evropski klubovi, sigurno je da će Roma, u slučaju da ne može da zadrži igrača, tražiti veliku sumu za njegovo obeštećenje.

Čini se da ova ponuda Blekburna treba samo da otvori pregovore, a da će klub za crnogorskog reprezentativca morati da izdvoji još neki evro više. Ukoliko pregovori budu uspešni, Blekburn bi ponudio Vučiniću nedeljnu platu od 83.000 evra.

Ova ponuda Blekburna ne treba da čudi, jer od dolaska novih vlasnika, klub ima velike planove.

Krajem prošle godine na pregovorima sa klubom je bio Dijego Maradona, koji je trebalo da preuzme klupu ekipe. Po otpuštanju Sema Aldrajsa sa tog mesta, njega je privremeno zamenio Stivi Kin, dok je dolazak Maradone odložen, ali je i dalje u opticaju.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Blekburn spremio 20 miliona za Vučinića

Izvor: Blic, 17.Feb.2011

Nova uprava Blekburna započela je sa ambicioznim projektima, a prvi u nizu jeste transfer Mirka Vučinića iz Rome. ..Indijski vlasnici spremni su da "odreše kesu" u nameri da ojačaju tim iako su rekli da im nije želja da se rasipaju novcem...Roversi su u zimskom prelaznom roku pokušali da dovedu...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.