Blejk Grifin zakucao preskočivši auto (VIDEO)

Izvor: Sportski Žurnal, 20.Feb.2011, 08:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Blejk Grifin zakucao preskočivši auto (VIDEO)

 
Blejk Grifin, krilni centar Klipersa, opravdao je ulogu favorita, trijumfovao je najatraktivnijem takmičenju - zakucavanju na ol-star vikendu u Los Anđelesu.
Grifin je uz podršku crkvenog hora preskočio auto uz asistenciju saigrača Berona Dejvisa (asistirao mu sa sedišta) silovito je zakucao za prvo mesto.
- Bila je to moja ideja sa automobilom. Bio je to opasan poduhvat, ali uspeo sam. Pažljivo sam analizirao poteze Vinsa Kartera iz 2000. Neke sam primenio  – rekao je pobednik koji je dobio podršku 68 odsto fanova širom sveta koji su slali poruke mobilnim telefonima.
Grifin će debitovati u 60. meču svih zvezda, a trijumf u zakucavanju posvetio je nedavno preminulom prijatelju.

 
Rame uz krilnom centru domaćina bio je Džavel Mekgi, kolos Vašington Vizardsa.

Ovoga puta spektakl nije izostao. Teško je rečima opisati kakve su poteze izvodili NBA igrači, od nekih je zastajao...

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Grifin se "kešao" preko kola!

Izvor: Sportal.rs, 20.Feb.2011

Košarkaš L.A Klipersa i ruki senzacija godine, Blejk Grifin (22), pobedio je u takmičenju u zakucavanju na 60. Ol-star vikendu u Los Anđelesu.

Nastavak na Sportal.rs...

NBA: Grifin preskočio automobil i zakucao! (VIDEO)

Izvor: S media, 20.Feb.2011

Blejk Grifin je pobedio u takmičenju u zakucavanjima u NBA Ol-star vikendu tako što je preskočio automobil i probacio loptu kroz obruč sa dve ruke...NBA: Stojaković ponovo onaj stari! (VIDEO)..Kobi Brajant od leta u Evropi?..Drobnjak završava karijeru..NBA: Radmanović rastužio Krstića..Ruki...

Nastavak na S media...

Grifin pobednik u 'zakucavanju', Džouns najbolji 'trojkaš' (video)

Izvor: SrbijaNet.rs, 20.Feb.2011

Košarkaš Los Andjeles Klipersa Blejk Grifin pobednik je takmičenja u "zakucavanju", dok je najbolji "trojkaš" jubilarnog 60. Ol star vikenda u Los Andjelesu igrač Majamija Džejms Džouns. Grifin je pobedu "zaradio" senzacionalnim zakucavanjem tokom kojeg je preskočio automobil postavljen ispred...

Nastavak na SrbijaNet.rs...

Ovo je najbolje zakucavanje NBA Ol Stara! (VIDEO)

Izvor: S media, 20.Feb.2011

U Los Anđelesu je takmičenje u trojkama i zakucavanju započeo tradicionalni 60. All Star NBA lige, a titule najboljeg poneli su Blejk Grifin u zakucavanju, dok je Džejms Džons najbolji 'trojkaš'...Košarkaš LA Klipersa je do pobede u zakucavanju došao atraktivnim, ali i opasnim zakucavanjem preko...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.