Bivši trener Zvezde blizu granice sa Srbijom: Prosinečki preuzima Škendiju

Izvor: Blic, 02.Sep.2014, 19:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bivši trener Zvezde blizu granice sa Srbijom: Prosinečki preuzima Škendiju

Bivši trener Crvene zvezde Robert Prosinečki postaće šef struke makedonske Škendije, prenose tamošnji mediji.

Makedonci tvrde da je sve spremno za senzacionalnu transfer "bombu", te da će prosinečki prezeti Škendiju. Čelnici kluba iz Tetova u dva navrata pregovarali su sa hrvatskim stručnjakom, a onda je on naveo da će doneti >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << odluku već u narednih 24 sata.

Ponuda za Prosinečkog glasi 150 hiljada evra godišnje, a Makedonci navode da će, po ostvarenju ove saradnje, Robi postati jedan od najplaćenijih trenera u toj zemlji na nivou svih sportova.

Škendija planira da od "udari" zastavu na mapi Balkana i postane poznati brend tog regiona, a, kako navode Makedonci, zato ima materijala shodno bogatim sponzorima koji su uz taj klub.

Predsednik Škendije je Luljzim Imeri, dok je vlasnik Lazim Destani, a tim je završio na četvrtoj poziciji prošle sezone.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

MAKEDONCI TVRDE: Prosinečki na klupi Škendije za 150.000 evra godišnje

Izvor: Kurir, 02.Sep.2014

Makedonski mediji na sva zvona najavljuju da će Robert Prosinečki prezeti Škendiju. Čelnici kluba iz Tetova su u dva navrata pregovarali su sa hrvatskim stručnjakom, a on rekao da će konačnu odluku doneti u naredna 24 sata...SKOPLJE - Bivši trener Crvene zvezde Robert Prosinečki navodno preuzima...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.