Bitka za vrh za 300 dinara

Izvor: MVP.rs, 31.Okt.2014, 19:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bitka za vrh za 300 dinara

Posle šestog kola ABA lige samo jedan tim neće znati za gorčinu neuspeha.

Posle blistave partije protiv Valensije i još jedne veoma važne pobede u Evroligi, košarkaše Crvene zvezde Telekom u nedelju, 2. novembra, od 21 sat očekuje još jedan vrlo bitan i težak meč. Gost dvorane "Pionir" biće ekipa Budućnosti VOLI koja u dosadašnjih pet kola ABA lige, kao i Crvena zvezda, ne zna za poraz.

Crveno-beli će imati težak zadatak u nameri da savladaju Podgoričane >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << pa se nadaju da će imati veliku podršku navijača, čija pomoć će biti neophodna kako bi ostvarili cilj. Ulaznice za ovaj meč biće u prodaji od subote, 1. novembra, u poslovnicama "Eventima" (Tržni centar "Ušće", Dom omladine, "Kombank Arena", Bilet centar), a na dan utakmice karte će moći da se kupe i na blagajni "Pionira" od 17 sati pa sve do početka meča.

Ulaznice za tribine koštaju 300 dinara, dok je za parter B i parter 4 potrebno izdvojiti 500 dinara. Cene ulaznica za plavu i belu ložu su 700, a za ložu 900 dinara. Karte za počasna mesta tik uz teren (court seat) koštaju 5.000 dinara.

"Još jednom pozivamo navijače da u što većem broju dođu u beogradski hram košarke i svojom podrškom i navijanjem pomognu košarkašima Crvene zvezde da se osame na vrhu tabele ABA lige", poručili su sa Malog Kalemegdana.

(foto: KK Crvena zvezda Telekom)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.