Biteviću zlato u Instanbulu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Mar.2015, 21:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Biteviću zlato u Instanbulu

Na 50. evropskom prvenstvu u karateu u Istanbulu Slobodan Bitević osvojio je zlatnu medalju u borbama pojedinačno, u kategoriji +84 kilograma.

Na putu do najsjajnijeg odličja Bitević je pobedio Filipea Reisa iz Portugalije 4:1, Brajana Vanvaesberga iz Belgije 3:0, Morena Šeparda iz Holandije 2:1, Makedonca Martina Nestorovskog 1:0 i u finalu Turčina Enesa Erkana 2:1.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vanja Grbić: Bitević osvojio zlato, a nama važne zadnjice

Izvor: Kurir, 23.Mar.2015, 07:45

Potpredsednik Odbojkaškog saveza Srbije Vanja Grbić ogorčen je što se u našim medijima promovišu kič i šund, a niko nije obratio pažnju da je naš karatista Slobodan Bitević na EP u Istanbulu osvojio zlato...- Boba Bitević osvojio zlato na EP u karateu u Istanbulu. A niko nije objavio!!! Važnije...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.