Bilić želi da dovede Srbina: Fejsa na meti Vest Hema

Izvor: BKTV News, 23.Avg.2017, 22:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bilić želi da dovede Srbina: Fejsa na meti Vest Hema

Vest Hem je ušao u novu sezonu sa velikim ambicijama i mnogo je uloženo u pojačanja, ali početak sezone nije baš kakav su priželjkivali.

Izbor je pao na reprezentativca Srbije Ljubomira Fejsu, koji sa velikim uspehom igra za Benfiku. U Vest Hemu veruju da bi njegov dolazak mogao da prodrma tim kako bi se krenulo ka gornjoj polovini Premijer lige.

West Ham United: West Ham chase Serbian ace : West Ham are reportedly chasing Ljubomir Fejsa from Benfi... https://t.co/RQELoiHMUo
>> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << />
Portugalski šampion traži obeštećenje od 32 miliona evra, što za "čekićare" ne predstavlja nikakav problem. Ukoliko se transfer realizuje, Fejsa će postati drugi najplaćeniji isrpski fudbaler. Nedodirljiv bi ostao Nemanja Matić, koji je za 50 miliona evra prešao iz Čelsija u Mančester junajted.

Zanimljivo je da je Fejsa u poslednjih 10 godina nastupao za Partizan, Olimpijakos i Benfiku i svake sezone je bio šampion države. Jasno je da bi se taj niz prekinuo ako bi prešao u Vest Hem.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.