Izvor: Beta, 09.Apr.2010, 00:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bez srpskih fudbalera u polufinalu Lige Evropa

BEOGRAD, 8. aprila 2010. (Beta) - Fudbaleri Liverpula, madridskog Atletika, Hamburga i Fulama izborili su u četvrtak plasman u polufinale Lige Evropa.

Liverpul je pobedio Benfiku sa 4:1, Fulam je prošao dalje posle 1:0 u gostima kod Volfsburga, Hamburg je u Liježu savladao Standard sa 3:1, dok je Atletiku za plasman medju četiri najbolja tima Lige Evropa bilo dovoljno i 0:0 sa Valensijom u Madridu.

Polufinalne utakmice igraće se 22. i 29. aprila, a sastaće se Liverpul i Atletiko, odnosno Fulam i Volfsburg. Finale će se igrati 12. maja u Hamburgu.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Liverpul, Fulam, Atletiko i Hamburger u polufinalu Lige Evrope (video)

Izvor: SrbijaNet.rs, 09.Apr.2010

Fudbaleri Liverpula, Fulama, Atletika Madrid i Hamburgera izborili su plasman u polufinale Lige Evrope pošto su večeras u revanš utakmicama četvrtfinala bili uspešniji od Benfike, Volfsburga, Valensije i Standarda. Liverpul je posle veoma dobre igre ubedljivo savladao Benfiku sa 4:1, a

Nastavak na SrbijaNet.rs...

LE: Liverpul-Atletiko, Fulam-Hamburg

Izvor: RTV Pink, 09.Apr.2010

Dva engleska, španski i nemački tim u polufinalu Lige Evrope. . . Fudbaleri Liverpula, madridskog Atletika, Hamburga i Fulama izborili su plasman u polufinale Lige Evropa. .

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.