Bez pobednika u Krčagovu

Izvor: FudbalSrbija.net, 21.Sep.2014, 10:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bez pobednika u Krčagovu

Stadion Jedinstvo Putevi Krčagovo, gledalaca 200

FK Jedinstvo Putevi Užice: Marinković, Božović, Cvetanović, Gojković, Orahovac, Đurić, Čančarević, Ajković, Arsić, Isidorović (83’Janković), Petrović (90’Arsić)

FK Javor Matis Ivanjica: Đogatović, Gojačanin, Miletić (87’Josović), Valiđo, Kolaković, Docić, Đokić, Ađuru, Čečarić, Milošković, Dražić.

Domaći sastav je bolje otvorio utakmicu i u sedmom minutu Ajković >> Pročitaj celu vest na sajtu FudbalSrbija.net << je u dobroj prilici,ali šutira pored gola Đogatovića.Nakon toga dve dobre prilike za Javor,najpre preko Miletića,a potom je i Dražić u prilici,ali golman Marinković je na visini zadatka. Svoju dominaciju Ivanjičani nisu iskoristili ni u 21.minutu. Ađuru je iskosa sa desne strane pogodio spoljni deo mreže, da bi Cvetanović u 24. izblokirao Docićev udarac sa 7 metara. Drugo poluvreme je krenulo sa dve odlične prilike za agilnog Ajkovića,prvo nakon slobodnog udarca koji je propisno namučio Đogatovića,a potom je Čečarić je požrtvovanom intervencijom onemogućio napadača domaćih.

Najbolji priliku za Jedinstvo propustio je Petrović u 76.minutu. Arsiće je dobro centrirao, Ajković glavom vratio povratnu na 3 metra od gola Đogatovića a Petrović iz izgledne situacije ne postiže gol.

Nastavak na FudbalSrbija.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta FudbalSrbija.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta FudbalSrbija.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.