Berbatova iznenadilo 10.000 navijača na dočeku u Solunu: Ja sam samo jednostavna osoba koja igra fudbal (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 03.Sep.2015, 18:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Berbatova iznenadilo 10.000 navijača na dočeku u Solunu: Ja sam samo jednostavna osoba koja igra fudbal (VIDEO)

"Moj otac je rođen samo 15 kilometara od granice sa Grčkom, tako da smo na neki način i braća. Brat se uvek bori za brata, ja ću se boriti za vas", poručio je bugarski napadač okupljenim pristalicama

Solun je željan velikih majstora i velikih rezultata! To se na najbolji način moglo videti na današnjoj prezentaciji bugarskog asa Dimitara Berbatova u dresu PAOK-a.

Njega je na Tumba stadionu dočekalo 10.000 najvatrenijih pristalica crno-belih, koji su napravili >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << fantastičnu atmosferu i najavili šta očekuju od njega u naredne dve sezone.

Bugarskom golgeteru je ovog leta istekao ugovor sa Monakom, za njegove usluge bili su zainteresovani i klubovi iz najjačih evropskih liga, ali je ona iz Soluna (1.600.000 evra po sezoni) očigledno bila najunosnija.

"Hvala vam puno za ovakav prijem, bilo je neverovatno - nisam očekivao ovako nešto. Ja sam samo jednostavna osoba koja igra fudbal. Moj otac je rođen samo 15 kilometara od granice sa Grčkom, tako da smo na neki način i braća. Brat se uvek bori za brata, ja ću se boriti za vas. Želim da se zahvaliim predsedniku Savidisu i njegovim kolegama koji su bili uporni da me dovedu ovde i pokažu mi koliko je ovo mesto posebno", rekao Berbatov na predstavljanju.

(FOTO: Screen shot)
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DELIRIJUM I CRNO-BELI SPEKTAKL: PAOK dočekao Dimitra Berbatova kao boga! (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 03.Sep.2015

Fudbalski klub PAOK priredio je čudesan doček za najveće pojačanje Dimitra Berbatova. . . Na Tumba stadionu Bugarina je dočekalo 10.000 najvatrenijih pristalica crno-belih, koji će naredne dve godine imati priliku da uživaju u majstorijama legendarnog Bugarina.. - Nisam očekivao ovako nešto....

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.