Beogradska rolerijada u nedelju

Izvor: Beta, 29.Sep.2010, 15:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beogradska rolerijada u nedelju

BEOGRAD, 29. septembra 2010. (Beta) - Beogradska rolerijada 2010. održaće se u nedelju 3. oktobra i okupiće oko 3.000 takmičara iz Srbije i inostranstva, a pored takmičarskog dela, predvidjen je zabavni i večernji program.

Manifestacija će biti organizovana u centru Beograda, na potezu od Slavije do Kalemegdana od 10 do 22 časa, a kao i ranijih godina, pripremljene su trke za učesnike svih uzrasta i vozačkih umeća.

U trci za odrasle takmičiće se žene i mušarci stariji od 16 godina, u pro i fitneš kategorijama i njena trasa će biti od Slavije preko Terazija, Trga Republike, zatim Vasinom do Okretnice kod Etnografskog muzeja, pa drugom stranom Vasine ulice do Trga Republike. U trci za najmladje učestvuju devojčice i dečaci do 15 godina koji će biti razvrstani u tri starosne kategorije.

U porodičnim trkama učestvuju porodični timovi od dva, tri ili četiri člana, odnosno roditelji i deca, braća i sestre koji moraju od starta do cilja da se drže za ruke, a izuzetak su bebe koje će gurati u kolicima ili nositi u "kengurima".

Prijava takmičara za Ćipsy Beogradsku Rolerijadu 2010 vrši se putem sajta www.rolerijada.rs ili lično u poslovnici Telekoma Srbije na Terazijama 24, svakog dana od devet do 21 sat.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rolerijada u nedelju

Izvor: S media, 29.Sep.2010

C h i p s y Beogradska Rolerijada održaće se u nedelju 3. oktobra. To je novi termin nakon što je prethodno bila otkazana 19.septembra zbog lošeg vremena. Manifestacija se održava u terminu od 10-22 časa u centru Beograda.

Nastavak na S media...

Beogradska "Rolerijada" u nedelju

Izvor: Glas javnosti, 30.Sep.2010, 07:39

BEOGRAD - Beogradska rolerijada 2010. održaće se u nedelju, 3. oktobra, i okupiće oko 3.000 takmičara iz Srbije i inostranstva, a pored takmičarskog dela, predviđen je zabavni i večernji program. Manifestacija će biti organizovana u centru Beograda, na potezu od Slavije do Kalemegdana od 10 do...

Nastavak na Glas javnosti...

Rolerima kroz centar grada

Izvor: Studio B, 30.Sep.2010

Udruženje „Beogradska rolerijada", pod pokroviteljstvom Sekretarijata za sport i omladinu Beograda, danas je organizovalo „Čipsi beogradsku rolerijadu 2010".

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.