Bendtner: Volfzburg može da parira Bajernu u borbi za titulu

Izvor: Blic, 04.Avg.2015, 23:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bendtner: Volfzburg može da parira Bajernu u borbi za titulu

Fudbaler Volfzburga Niklas Bendtner izjavio je da njegova ekipa može da se takmiči "rame uz rame" sa Bajernom, u borbi za titulu u predstojećoj sezoni.

Ekipa Volfzburga pobedila je Bajern u Superkupu Nemačke, Bendtner je bio strelac izjednačujućeg gola u 89. minutu, a u heroja utakmice izrastao pošto je u realizovao odlučujući jedanesterac u penal seriji i doneo trofej svom timu.

"Dobro je da smo u ranoj fazi pokazali da možemo da se takmičimo sa Bajernom. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Oni su ponovo favoriti za titulu ove sezone, ali mi moramo da preuzmemo ulogu izazivača i da igramo našu igru. Videćemo gde će nas to odvesti na kraju sezone. Kada se osvrnem na utakmicu, vidim da je svaki igrač dao svoj maksimum i do kraja verovao u pobedu. Nije bitno što sam postigao pogodak, bitna je komplenta igra tima", izjavio je Danac za zvanični sajt Bundeslige.

Popularni Lord je tokom karijere nastupao za Arsenal, Birmingem, Sanderlend, Juventus, a od 2014. godine je član Volfzburga.

Za reprezentaciju Danske zabeležio je 68 nastupa i 29 puta se upisao u listu strelaca.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.