Belami i Nevil prošli bez kazni

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Sep.2009, 12:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Belami i Nevil prošli bez kazni

LONDON - Napadač Mančester Sitija Krejg Belami i odbrambeni igrač Mančester Junajteda Geri Nevil prošli su bez kazni zbog učešća u incidentima za vreme prvenstvene utakmice gradskih rivala u nedelju, pošto im je Engleska fudbalska asocijacija (FA) danas izrekla samo opomene.

Na toj spektakularnoj utakmici, koju je Mančester Junajted dobio rezultatom 4:3, Belami je udario navijača protivničkog tima koji je uleteo na teren, dok je Nevil, koji nije ni ulazio u igru, provocirao >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << navijače Mančester Sitija pred kraj susreta nakon što je Majkl Oven postigao pobedonosni pogodak za klub sa "Old Traforda".

Posle izricanja opomene od strane FA, Belami i Nevil imaju pravo nastupa za svoje timove na narednim mečevima.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hjuz: Geri Nevil se ponašao kao ludak

Izvor: Blic, 22.Sep.2009, 13:50

Policija i disciplinska komisija fudbalskog saveza Engleske imaće pune ruke posla posle derbi meča 6.kola Premijer lige između gradskih rivala Mančester junajteda i Mančester sitija...Utakmica je završena pobedom Junajteda od 4:3, a gol odluke postigao je Majkl Oven u 96. minutu...Uzbudljiv meč...

Nastavak na Blic...

Belami i Nevil bez kazne

Izvor: B92, 23.Sep.2009

Kreg Belami i Geri Nevil prošli su bez kazni zbog učešća u incidentima za vreme prvenstvene utakmice gradskih rivala u nedelju...Engleska fudbalska asocijacija (FA) im je u utorak izrekla samo opomene. Na toj spektakularnoj utakmici, koju je Mančester Junajted dobio rezultatom 4:3, Belami je udario...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.