Bekenbauer: Klop bi mogao da naslijedi Gvardiolu

Izvor: Nezavisne Novine, 28.Apr.2015, 21:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bekenbauer: Klop bi mogao da naslijedi Gvardiolu

MINHEN - Počasni predsjednik Bajerna Franc Bekenbauer rekao je da se nada da će Pep Gvardiola ostati na klupi minhenskog tima najmanje još godinu dana, ali da bi u budućnosti mogao da ga naslijedi Jirgen Klop.

"Ne mogu da zamislim da bi Gvardiola mogao otići iz Bajerna. On voli Minhen i pravi dobre rezultate, ali nikad se ne zna šta može da se dogodi. Ipak, mislim da bi Klop bio uspješan u Bajernu, što sam u vrijeme kada sam bio izvršni predsjednik govorio. Pitanje je samo koliko >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << će dugo Pep ostati u Minhenu", rekao je Bekenbauer za njemački Skaj Sport.

Njemački mediji su prenijeli da čelnici Mančester Sitija obnovili interesovanje za Gvardiolom jer se očekuje odlazak Manuela Pelegrinija, dok će Klop na kraju sezone napustiti Borusiju iz Dortmunda.

Gvardioli ugovor sa njemačkim velikanom ističe 2016.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.