Baskonija pokorila Madrid

Izvor: N1 televizija, 25.Okt.2016, 23:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Baskonija pokorila Madrid

Jaka Blažič junak pobede Baskonije protiv Reala

Košarkaši Baskonije su u poslednjem meču današnjeg programa 3.kola Evrolige pobedili Real u Madridu sa 91:87. Baskonija je došla do osetnije prednosti već u prvoj deonici koju je rešila u svoju kroist sa 32:19, ali je Real uspeo da se vrati u nastavku meča i uvede meč u neizvesnu završnicu. A tada je eksplodirao Jaka Blažič. Slovenac je dao dve ključne trojke na meču i ukupno postigao 21 poen, dok je izuzetno bitnu >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << ulogu u završnici imao i Adam Hanga, koji je pogodio dvojku za prednost gostiju od 88:87.

.@JakaBlazic after the big win: "We had two great defenses and we scored some important shots." #RMBBKNpic.twitter.com/OGwTFemJ9c

U redovima Reala najefikasniji je bio Gustavo Ajon sa 16 poena, dok je jedan manje psotigao mladi Luka Dončić, a dvocifreni su bili i Serhio Ljulj i Felipe rejes. U pobedničkom timu pored Blažiča i Hange, Šengelija je dao 14 poena,dok je Larkin postigao 11.

.@JakaBlazic seals @Baskonia's win with a big three-pointer!#7DAYSMagicMoment#RMBBKNpic.twitter.com/7gdpSTiBRv

Bila je ovo druga pobeda Baskonije u sezoni, a prvi poraz za Real. U narednom kolu Real Madrid gostuje Armaniju, dok Baskonija dočekuje Olimpijakos.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.