Baskijci lakše dišu: Bilbao iz jednog šuta pobedio posle mesec dana! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 25.Okt.2014, 18:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Baskijci lakše dišu: Bilbao iz jednog šuta pobedio posle mesec dana! (VIDEO)

Atletik prekinuo niz od šest utakmica bez trijumfa

Bilbao je konačno dočekao trijumf! Atletik je pobedio u gostima Almeriju u devetom kolu Primere sa 1:0 čime je prekinuo crnu seriju od šest mečeva bez pobede. Baskijci su ovom pobedom prvi put nakon mesec dana obradovali svoje navijače i makar na kratko pobegli iz opasne zone.

Atletik Bilbao igra izuzetno loše u poslednje vreme. U meč protiv Almerije igrači Atletika ušli su nakon neuspešne serije u Primeri >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << pošto nisu trijumfovali više od mesec dana!

Utakmica u Almeriji bila je izuzetno tvrda i prvo poluvreme završeno je bez golova. Bilbao nije mnogo bolje započeo ni drugi deo igre, bili su prilično nekonkretni u napadu, da bi u 56. minutu igre na asistenciju Arica Adurica ''spasilac'' Havijer Ećeita postigao gol iz jedinog šuta koji je Atletik imao u okvir gola za čitav meč! Tako nešto im se poslednji put dogodilo još davne 2009. godine u utakmici protiv Betisa. Do kraja duela Baskijci su uspeli da sačuvaju prednost i ostvare pobedu kojom su se izvukli iz zone ispadanja makar do sutra.

Tim iz Bilbaa sada ima osam bodova i zauzima 14. poziciju na tabeli, dok je Almerija sakupila bod više i nalazi se na 13. mestu u Primeri.

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.