Barsa htela da prošvercuje Nejmara na El Klasiko

Izvor: MozzartSport.com, 23.Apr.2017, 10:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barsa htela da prošvercuje Nejmara na El Klasiko

Ali, odluka discplinaca je definitivna - Brazilac ne sme da primiriše stadionu na večerašnjem derbiju

Nema šta, vatren derbi očekujte večeras u Madridu između Reala i Barselone, a da će tako biti nagoveštava nam i zanimljiv pokušaj čelnika katalonskog kluba da zakuvaju situaciju. Oni su, naime, probali da "prošvercuju" Nejmara da igra El Klasiko iako je Brazilac suspendovan tri utakimce.

Zbog vređanja glavnog sudije na meču sa Malagom zvezda Barselone >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << je dobila kaznu zbog koje ne može na megdan Realu. Barsa je, međutim, probala da ga progura u veliki derbi tako što je pokušala da dostavi žalbu na tu odluku u poslednjem trenuku, čime bi već izrečenu kaznu suspendovala pred samu utakmicu sa Kraljevskim klubom.

MOZZART KVOTE>>>4009: Real - Berselona: 1 (2,15), X (3,80), 2 (3,05)

Da se razumemo, da je Nejmar igrao pod suspenzijom, hipotetički rečeno, Real bi automatski dobio utakmicu službenim rezultatom od 3:0. Na nesreću, Katalonaca njima je jutros i zvanično uručena odluka o suspenziji Brazilca od strane disciplinskih organa Primere, pa Nejmar neće moći da primiriše službenim prostorijama na stadionu “Santijago Bernabeu”.

Bez obzira što je odluku osporila, nazvavši je “pravnom nedoumicom”, Barselona se okrenula pripremi utakmice, a Nejmarovo mesto zauzeće Pako Alkaser, koji će napadati gol Reala sa Mesijem i Suarezom u špicu.

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.