Bambi oduševljen jarčevima

Izvor: RTS, 06.Feb.2010, 17:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bambi oduševljen "jarčevima"

Pozajmljeni igrač Mančester junajteda Zoran Tošić, već prvim nastupom u dresu Kelna, "osvojio" trenera Zvonimira Solda. Nisam pogrešio što sam izabrao "jarčeve", navodi Bambi koji ima veliki motiv da preko Kelna bukira kartu za SP u Južnoj Africi.

Srpski reprezentativac Zoran Tošić kao pozajmljeni igrač Mančester junajteda, debitovao je za Keln i odmah osvojio navijače i trenera Zvonimira Solda.

Bivši as >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Partizana smatra da nije pogrešio što je izabrao baš "jarčeve". "Oduševljen sam. Stadion je pun, a navijači su sjajni. Sve ću uraditi da ih učinim srećnim. Moja porodica dolazi na utakmici i to mi daje motivaciju, kao i sjajna atmosfera koja je evidentna u Kelnu", rekao je Tošić.

Trener Soldo smatra da Tošić ima veliki motiv da preko Kelna dođe do Svetskog prvenstva u Južnoj Africi.

"Tošić dobro radi na treninzima i nalazi se u top formi. Istina je da mu malo nedostaju takmičarske utakmice, ali može da nam pomogne", rekao je trener Kelna.

Keln nakon dve uzastopne pobede i bega sa dna tabele konačno može lakše da diše, pa sa povećanom dozom optimizma očekuju nastavak sezone.

Očekuje se da će se Bambi konačno naigrati posle dužeg perioda tokom kojeg nije bio u planovima Aleksa Fergusona, pogotovo nakon nove povrede Lukasa Podolskog, prvog špica "jarčeva".

Nemački reprezentativac, koji se nedavno oporavio od povrede, dobio je udarac u stopalo u duelu sa Ben Basalom Mazanom i odmah je, u društvu lekara, napustio trening.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Tošić otkrio zbog čega je ekstra motivisan u Kelnu

Izvor: Sportal.rs, 06.Feb.2010

Zoran Tošić, kao pozajmljeni igrač Mančester junajteda, debitovao je za Keln i odmah "kupio" trenera Zvonimira Solda i navijače.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.