Bajern ubedljiv u derbiju, Štutgart zakucan za dno

Izvor: RTS, 29.Avg.2015, 20:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bajern ubedljiv u derbiju, Štutgart zakucan za dno

Bajern iz Minhena sa ubedljivih 3:0 savladao ekipu Bajera iz Leverkuzena u derbiju trećeg kola Bundeslige. Štutgart, posle poraza od Ajntrahta, zakucan za dno tabele.

Fudbaleri Bajerna lako su u Minhenu sa 3:0 savladali Bajer Leverkuzen, u trećem kolu nemačke Bundeslige. Strelci su bili Tomas Miler u 26. i 60. iz penala, kao i Arjen Roben iz jedanaesterca u 70. minutu.
Bajern je prvi sa maksimalnih >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << devet bodova, dok Leverkuzen ima tri manje i šesti je na tabeli.
U ostalim utakmicama trećeg kola nemačke Bundeslige, Majnc je na svom terenu pobedio Hanover sa 3:0, dok je Ajntraht iz Frankfurta na gostovanju sa 4:1 savladao Štutgart .
Keln je na svom terenu posle preokreta pobedio Hamburg sa 2:1, a Ingolštad je u gostima savladao Augsburg sa 1:0, dok su Darmštad i Hofenhajm odigrali nerešeno bez golova.
Majnc je ubedljivom igrom pred svojim navijačima prilično lako savladao Hanover, koji u novoj sezoni Bundeslige još nije zabeležio trijumf.
Strelci za Majnc, kome je to druga uzastopna pobeda, bili su Jošinoro Muto u 15. i 29. minutu i Junus Mali u 47.
Majnc posle tri utakmice zauzima peto mesto sa šest bodova, dok je Hanover 16. sa jednim bodom.
Ajntraht je na gostovanju protiv Štutgarta gotovo tokom celog meča bio u podređenom položaju, ali je ipak uspeo da dođe do ubedljive pobede.
Gosti iz Frankfurta su do prednosti došli u 11. minutu autogolom Adama Hloušeka, koji je loše odreagovao nakon jednog centaršuta, da bi Štutgart izjednačio u 30. preko Danijela Didavija.
Ipak, Ajntraht je na poluvreme otišao s prednošću, a strelac gola u 42. minutu bio je Luk Kastinjos.
Sredinom drugog poluvremena golman Štutgarta Pšemislav Titon dobio je direktan crveni karton i pritom skrivio jedanaesterac, koji je u 69. minutu realizovao Haris Seferović.
Ajntraht je do kraja utakmice potvrdio trijumf još jednim golom Kastinjosa, u 87. minutu.
Ekipi iz Frankfurta ovo je prvi trijumf u sezoni, pa sada zauzima osmo mesto sa četiri boda, dok je Štutgart poslednji, 18. bez bodova.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bajernov lek za "farmaceute" i zadatak za Dortmund

Izvor: Vesti-online.com, 29.Avg.2015

Bavarska mašinerija "melje". Bajern Minhen nastavio je sa odličnim partijama i u derbi meču trećeg kola Bundes lige (ne)očekivano lako savladao Bajer Leverkuzen. Strelci za nemačkog šampiona bili su Tomas Miler u 26. i 60. minutu, odnosno Robeen u 71. minutu...Bez mnogo problema izabranici Pepa...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.