Izvor: HotSport.rs, 25.Apr.2017, 13:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BOŽOVIĆ O SKANDALIMA KOJI POTRESAJU SRPSKI FUDBAL: Na propagandi protiv Zvezde i Gebels da pozavidi

U pres centru Crvene zvezde održana je konferencija za medije povodom prve utakmice polufinala kupa Srbije u kom Crvena zvezda igra protiv Čukaričkog, a Miodrag Božović je bio veoma inspirisan.
Izlaganje je započeo komentarom predstojećeg meča:
– Očekuju nas dve teške utakmice. Čukarički želi u Evropu, a mi duplu krunu. Remi ili pobeda su dobar rezultat, ali ništa neće biti rešeno nakon prvog meča. Ipak, golovi u gostima znače i  rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << je Božović.
Potom je prokomentarisao i kakvo je stanje u ekipi:
– Jedino Ristić i Milić neće igrati, Anđelković je u konkurenciji za tim.
Što se tiče prepucavanja Partizana i Vojvodine, Božović je dao sebi oduška:
– Ne želim da dodajem bilo šta. Već smo u blatu kao magarac koji ne može da se izvuče. Stvara se loša atmosfera oko fudbala, i zbog toga nema navijača, rekao je Božović, koji je potom pozvao navijače „uprkos gebelsovskoj kampanji„:
– Pozvao bih navijače da nas podrže, uprkos propagandi na kojoj bi im i Gebels (Jozef Gebels, ministar propagande u nacističkoj Nemačkoj prim. aut.) pozavideo. Ima takvih i u klubu, navijači bi trebalo da znaju da ima „botova“, isceniranih scena… Ne sviđa mi se priča o meni i strancima. Potrebno je jedinstvo, dve godine smo prvi. Neki žele da dođe Radnički iz Kragujevca, da im damo dresove i danas pobedi. Neće se to desiti i trebalo bi da budemo jedinstveni protiv mnogih protivnika. Što nas više spotačinju, imamo više sreće. Kad se sezona završi, ona ćemo da podvučemo crtu, zaključio je Božović. 
Sa stadiona „Rajko Mitić“, Mirko Marković
The post BOŽOVIĆ O SKANDALIMA KOJI POTRESAJU SRPSKI FUDBAL: Na propagandi protiv Zvezde i Gebels da pozavidi appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Božović: Da ne izgubimo prvu utakmicu; Lalatović: Pokušaćemo da iznenadimo Zvezdu

Izvor: RTS, 25.Apr.2017

Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović izjavio je da je važno da njegova ekipa ne izgubi u prvoj utakmici polufinala Kupa Srbije protiv Čukaričkog i dodao da igrači moraju da budu jedinstveni jer se protiv njihovog kluba, kako je rekao, vodi velika propaganda. Lalatović: Pokušaćemo...

Nastavak na RTS...

SPORT NA TV: Fudbalska Srbija ponovo na nogama, Čuka napada Zvezdu i Evropu, Voša sprema odgovor Partizanu

Izvor: HotSport.rs, 26.Apr.2017, 08:48

Definitivno će danas u prvom planu sportskog programa biti prvi polufinalni dueli fudbalskog Kupa Srbije.. . Čukarički i Crvena zvezda, odnosno, Vojvodina i Partizan plasirali su se u polufinale Kupa Srbije i njihovi međusobni dueli doneće mnogo uzbuđenja u naredne četiri utakmice posle kojih...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.