Izvor: HotSport.rs, 29.Nov.2015, 23:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BOŽIĆ: Od iznenađenja nas je delila jedna lopta

Ekipa Partizana mogli bi kažemo nesrećno je poražena od Cedevite u meču 12. kola ABA JTD lige, a trener crno-belih Petar Božić je posle meča kazao da je zadovoljan igrom svojih izabranika.

– Kad smo dolazili ovde na utakmicu znali smo za kvalitet Cedevite, što ona pokazuje i svojim rezultatima u ABA ligi i pogotovo u Evroligi. Došli smo da odigramo >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << jednu dobru utakmicu. Tražili smo svoju šansu i želeli smo da napravimo iznenađenje, a od njega nas je delila jedne lopta. Odigrali smo dobro u većem delu utakmice, što raduje. Čestitao bih Cedeviti na pobedi, rekao je posle utakmice Božić.
Potom je utiske o meču predstavnicima medija izneo Čedomir Vitkovac.
– Čestitke Cedeviti. Mislim da smo odigrali jednu dobru utakmicu. Da smo i mi pobedili, mislim da to sigurno ne bi bilo nezasluženo, no po ko zna koji put nismo imali sreće. U završnici su neke lopte mogle prevagnuti i na našu stranu, ali raduje ova dobra igra.
Na drugoj strani Veljko Mršić kaže da je zadovoljan samo pobedom.
– Još jednom se pokazalo da bez stopostotnog fokusa na utakmici i bez prave energije sa svima možemo da imamo problema. Na sreću, sada smo u dobrom ritmu i ovakve utakmice, koje bi pre mjesec dana možda otišle i na drugu stranu, sada dobijamo i zračimo samopouzdanjem. Ono s čim sam večeras zadovoljan su pobeda i dva boda. Sigurno da će tokom sezone biti iznenađenja, kako pozitivnih, tako i negativnih i ne možemo uvek da očekujemo neki spektakl.
Novajlija u redovima Cedevite Henri Voker smatra da su njegovi saigrači i on potcenili ekipu Partizana.
– Osećam kao da smo ih podcijenili. Nismo imali pravu koncentraciju u odbrani. Ja definitivno nisam srećan s ovakvom pobedom. Dobili smo ih teže nego što je trebalo. Imali smo 15 izgubljenih lopti, a i oni su upisali više skokova od nas. Nismo igrali s dovoljno intenziteta i mislim da smo u prethodnoj utakmici protiv Limoža imali potpuno drugačiji fokus i intenzitet.
The post BOŽIĆ: Od iznenađenja nas je delila jedna lopta appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POSLE PORAZA OD CEDEVITE Božić: Jedna lopta nas je delila od iznenađenja

Izvor: Blic, 29.Nov.2015

Trener košarkaša Partizana Petar Božić smatra da ih je jedna lopta delila da iznenade Cedevitu u Zagrebu, u 12. kolu ABA lige...Crno-beli su posle dramatične završnice poraženi sa 75:72, iako su imali šanse za pobedu..."Kad smo dolazili na utakmicu, znali smo za kvalitet Cedevite, što ona pokazuje...

Nastavak na Blic...

Igokea gostuje Zadru u ABA ligi

Izvor: Nezavisne Novine, 30.Nov.2015, 00:36

BANJALUKA - U utakmicu ulazimo maksimalno i pokušaćemo napraviti novo iznenađenje, rekao je Željko Lukajić, trener Igokee, pred sutrašnji meč 12. kola ABA lige u Zadru (18 časova)...Prvak BiH u prošlom kolu poražen je od Budućnosti na domaćem parketu i sada će, prema riječima Lukajića,...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Petar Božić o porazu od Cedevite

Izvor: HotSport.rs, 30.Nov.2015

– Kad smo dolazili ovde na utakmicu znali smo za kvalitet Cedevite, što ona pokazuje i svojim rezultatima u ABA ligi i pogotovo u Evroligi. Došli smo da odigramo jednu dobru utakmicu. Tražili smo svoju šansu i želeli smo da napravimo iznenađenje, a od njega nas je delila jedne lopta. Odigrali...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.