Izvor: Telegraf.rs, 19.Dec.2014, 00:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BOMBA: Seksi bikini šampionka smuvala čuvenog srpskog fudbalera! (FOTO)

Atraktivna šampionka u bikini fitnesu i najseksi političarka Srbije, kako je Telegraf saznao u vezi je sa Stefanom Babovićem igračem "Zmajeva"

Foto: Marko Todorović, Telegraf

Nova sportska ljubav na našem nebu! Kako je Telegraf ekskluzivno saznao, atraktivna šampionka Balkana u bikini fitnesu, Maja Pavlović, poznatija i kao seksi doktorka (završava medicinu) ali i najlepša političarka (članica SPS-a) od nedavno je u vezi sa fudbalerom Voždovca, Stefanom >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Babovićem.

Foto: Marko Todorović

Kako smo saznali, tokom utakmice između Borca iz Čačka i Voždovca, Maja Pavlović je viđena na stadionu kraj Morave, što je svima bilo čudno, jer ranije nije dolazila na utakmice..

Maja sa drugaricom na utakmici Borca: Foto: Fejsbuk

Međutim, iako su se svi pitali zbog koga li je došla na utakimicu, veoma pouzdani čačanski izvori Telegrafa upravo tvrde da je to zbog Stefana Babovića

Foto: Marko Todorović

Sa fudbalerom Voždovca se se Maja viđa poslednja dva meseca…a viđeni su i u gradu posle utakmice..

Foto: Marko Todorović

Mladi par za sada krije ovu vezu, jer zbog obaveza ne mogu da se često viđaju, pa ne žele da obelodane dok to ne postane skroz ozbiljno…

U svakom slučaju, redakcija Telegrafa im želi mnogo sreće..

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.