BET INFO: Harden razbija bušnu odbranu Niksa, Vučević nastavlja svoju seriju!

Izvor: MozzartSport.com, 24.Nov.2014, 18:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BET INFO: Harden razbija bušnu odbranu Niksa, Vučević nastavlja svoju seriju!

Ko od NBA igrača prolazi granicu, a ko ne u noći između ponedeljka i utorka

DŽEJMS HARDEN (Hjuston) – više od 26.5

Harden iz noći u noć ubacuje preko dvadeset poena, čak i onda kada ne igra baš najbolje. Možda je i najbolji igrač lige kada treba iznuditi faul, te šutira dosta slobodnih bacanja koja pogađa u visokim procentima. Pored toga, apsolutni je šef u ekipi Hjustona i troši dvadesetak lopti po utakmici, a na sve to je i večerašnji >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << nastup Dvajta Hauarda neizvestan, pa ne bi trebalo da čudi ako ubaci više od 30 poena Njujorku koji ima jednu od najslabijih odbrana u ligi.

NIKOLA VUČEVIĆ (Orlando) – više od 18.5

Crnogorski centar igra u životnoj formi i na prethodnoj utakmici ubacio je 33 poena, što mu je rekord karijere od dolaska u NBA. Orlando će se večeras susresti sa Klivlendom koji ima velikih problema kada treba braniti dominantne centre, Anderson Varežao i Kevin Lav nisu poznati kao dobri zaštitnici obruča i Vučević bi lako mogao da se ’’prošeta’’ preko granice i ubaci više od 20 poena.

LAMARKUS OLDRIDŽ (Portland) – više od 21.5

Krilni centar Portlanda obožava ekipe sa visokim igračima poput onih koje ima Finiks. Braća Markif i Markus Moris biće zaduženi da motre na Oldridža koji je od obojice više nekih desetak centimetara i znatno snažniji i sa lakoćom će preko njih moći da izvodi ono po čemu je najpoznatiji, a to je šut. Umeo je Lamarkus i ozbiljnijim takmacima da ubaci 25 ili 30 poena, pa ne vidimo zašto ne bi to učinio i večeras. Uz to, očekuje se utakmica na mnogo poena što povećava šanse za dobitak.

BLEJK GRIFIN (LA Klipers) – manje od 22.5

Blejk Grifin
je znao i za bolje dane. Krilni centar Los Anđeles Klipersa nije u nekoj formi, a večeras mu definitivno na ruku neće ići ni stil igre Šarlota koji protivnicima ne dopušta mnogo poena i lepršavu igru u tranziciji iz koje Grifin često poentira. Takođe, dugi pozicioni napadi preko Ala Džefersona koje forsiraju Hornetsi traju po dvadeset sekundi, što automatski usporava tempo i doprinosi manjem broju poena na celom meču.

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.