BEKAMOVIM STOPAMA: Džerard napušta Liverpul zbog poziva iz Amerike

Izvor: Blic, 03.Jan.2015, 14:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BEKAMOVIM STOPAMA: Džerard napušta Liverpul zbog poziva iz Amerike

Legendarni kapiten Liverpula Stiven Džerard karijeru će ovog leta nastaviti u američkoj MLS ligi, saopštio je klub sa Enfilda.

Liverpul nije otkrio ime Džeradovog budućeg tima, ali engleski mediji nagađaju da bi to mogao da bude Los Anđeles Galaksi.

On je u petak rekao da će na kraju sezone napusti klub za koji je debitovao 1998. godine i do sada u svim takmičenjima na 695 utakmica postigao 180 golova.

Sa Liverpulom je osvojio Ligu šampiona, UEFA >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kup, dva FA kupa, tri Liga kupa, Komjuniti šild i Superkup Evrope, ali ne i titulu u Premijer ligi.

Za reprezentaciju Engleske nastupio je 114 puta i dao 21 gol, a letos se posle Svetskog prvenstva u Brazilu oprostio od nacionalnog dresa.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Džerard odlazi iz Liverpula jer želi da igra

Izvor: Beta, 03.Jan.2015

LIVERPUL, 3. januara 2015. (Beta) - Kapiten fudbalera Liverpula Stiven Džerard potvrdio je u subotu da će karijeru nastaviti u nekom od američkih klubova i istakao da je glavni razlog za odlazak posle 17 godina to što mu je rečeno da će manje igrati..."Karijeru ću nastaviti u SAD. Još nisam postigao...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.