BBC: Jol pobega iz Egipta

Izvor: N1 televizija, 20.Avg.2016, 05:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BBC: Jol pobega iz Egipta

Kako javlja BBC, holandski trener Martin Jol je bukvalno pobegao iz Egipta jer su mu pretili ubistvom.

Jol se navodno raspravljao sa navijačima prošlog petka, posle remija sa zambijskim Zesko junajtedom (2:2), kada ekipa nije uspela da se plasira u polufinale afričke Lige šampiona i od tada je preko društvenih mreža dobijao pretnje smrću. Navijači Al Alija su pokušali da napadnu šezdesetogodišnjeg holandskog trenera u utorak na treningu.

"Jol nas je obavestio >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << da iz ličnih razloga neće moći da ostane do kraja ugovora, koji ističe za više od godinu dana. Prihvatili smo to i raskinuli ugovor", navodi se u saopštenju čelnika Al Alija.

U saopštenju se dodaje da se Jol izvinio zbog eliminacije iz afrike Lige šampiona, koju je Al Ali osvajao rekordnih osam puta. Jol je pre šest meseci preuzeo klub i pomogao mu da osvoji šampionsku titulu.

On je tokom karijere, izmedju ostalih, trenirao Ajaks, Totenhem, Hamburg i Fulam.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.