BAJERN PUSTIO VAN BOMELA U MILAN

Izvor: Kurir, 25.Jan.2011, 16:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BAJERN PUSTIO VAN BOMELA U MILAN

MINHEN - Nemački fudbalski klub Bajern iz Minhena saopštio je da će kapiten Mark van Bomel napustiti ekipu u preći u Milan.

Van Bomelov ugovor sa Bajernom istekao bi na kraju sezone.

Bajern u saopštenju nije naveo detalje transfera, dok se na sajtu Milana navodi da je ugovor potpisan na šest meseci.

Predsednik bundesligaša Karl-Hajnc Rumenige rekao je da je uprava nemačkog šampiona izašla u susret >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << željama 33-godišnjeg fudbalera da napusti klub i oslobodila ga obaveza.

Britanski mediji naveli su da je bi u slučaju da pregovori sa Milan propadnu, Van Bomel bio zainteresovan za prelazak u Premijer ligu, a pominju se Totenhem, Mančester siti i Liverpul.

Van Bomel je karijeru počeo u holandskoj Fortuni, igrao je za PSV Ajndhoven i Barselonu, odakle je 2006. godine prešao u Bajern. Za reprezentaciju Holandije, sa kojom je prošle godine igrao u finalu Svetskog prvenstva u Južnoj Africi, odigrao je 66 utakmica i postigao 10 golova.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bajern pustio Van Bomela u Milan

Izvor: Politika, 25.Jan.2011

MINEHN - Nemački fudbalski klub Bajern iz Minhena saopštio je danas da će kapiten Mark van Bomel napustiti ekipu u preći u Milan...Van Bomelov ugovor sa Bajernom istekao bi na kraju sezone...Bajern u saopštenju nije naveo detalje transfera, dok se na sajtu Milana navodi da je ugovor potpisan na...

Nastavak na Politika...

Bajern pustio Van Bomela u Milan

Izvor: Glas javnosti, 26.Jan.2011, 07:02

MINHEN - Nemački fudbalski klub Bajern iz Minhena saopštio je da će kapiten Mark van Bomel napustiti ekipu u preći u Milan...Van Bomelov ugovor sa Bajernom istekao bi na kraju sezone...Bajern u saopštenju nije naveo detalje transfera, dok se na sajtu Milana navodi da je ugovor potpisan na šest...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.