Arsenal bez Lukasa, ali vraća se Ramzi

Izvor: B92, 28.Okt.2016, 21:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Arsenal bez Lukasa, ali vraća se Ramzi

Fudbaler Arsenala Lukas Peres odsustvovaće do dva meseca zbog povrede skočnog zgloba, ali se na teren vraća Aron Ramzi.

Arsenal u subotu igra u gostima protiv Sanderlenda, protiv kojeg bi posle dva meseca trebalo da zaigra Ramzi.

S druge strane, Lukas će propustiti "Crne mačke" zbog povrede protiv Redinga u Liga kupu tokom nedelje.

Španac koji je stigao letos iz Deportiva pauziraće 6-8 nedelja. Neizvesni su nastupi Santija Kasorle, Tija Volkota i Naća >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Monreala.

"Vrlo je frustrirajuće to. Vredno je radio da bi došao ovde i sada je potpuno slomljen. Ta povreda je došla niotkuda i glupa je, namerno je šutnut. Slično faulu Granita Džake na Moduu Barou (iz Svonsija), samo bez crvenog kartona. Mada, crveni karton ne bi pomogao Lukasu. Bilo je nepotrebno, ali mislim da više nervira reakcija igrača jer nije imao šanse da dođe do lopte, ali morate to da prihvatite. Ponekad se izvučete sa takvim faulovima, a ponekad se dobije teška povreda", rekao je menadžer Arsenala Arsen Venger.

Venger je rekao da će biti oprezan sa Ramzijem, koji je propustio 13 utakmica zbog povrede tetive, dok je Volkot neizvestan zbog manjeg problema sa tetivom. Monreal ima problem sa grčenjem mišića.

Džaka je i dalje suspendovan, a Kasorla je "rovit" i propustio je prošlonedeljni duel sa Midlsbrom. Venger je rekao da njegovi spremni igrači moraju da nauče da se bore bez tog Španca.

"Ljudi su govorili da Santi nije igrao protiv Boroa, ali da smo dovoljno kvalitetni da pobedimo i to je ono za šta treba da pronadjemo rešenja, čak i kad Santi nije tu, bez obzira koliko je važan", rekao je Venger.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.