Arojo napustio Galatasaraj

Izvor: Blic, 02.Mar.2015, 17:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Arojo napustio Galatasaraj

Karlos Arojo raskinuo je ugovor sa Galatasarajem zbog finansijskih problema sa klubom iz Istanbula.

Arojo nije igrao u nedelju, a onda je izdao saopštenje u kojem se zahvaljuje na saradnji sa Galatom, kao i navijačima tog turskog kluba.

"Veoma sam tužan što moram navesti da je saradnja između Galatasaraja i mene gotovoa. Moja odluka da napustim klub stigla je posle mnogo razmišljanja. Žalim zbog finansijske situacije u Galatasaraju, a iskoristio bih priliku >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da se zahvalim upravi i navijačima koji su pre podržavali ove tri godine, uvek ćete imati mesta u mom srcu", rekao je Arojo.

Portorikanac je bio kapiten kluba od januara 2013. godine, a igrao je osam sezona u NBA lige pre nego što je došao u Bešiktaš, zatim i u Galatu.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.