Aranitović: Dolazim u Partizan potpuno oporavljen

Izvor: MozzartSport.com, 09.Avg.2017, 14:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aranitović: Dolazim u Partizan potpuno oporavljen

Mladi bek potpisao ugovor na tri godine sa crno-belima

Najavljeno - učinjeno!

Aleksandar Aranitović je novi košarkaš Partizana, potpisao je trogodišnji ugovor, javio je klub na svom zvaničnom sajtu.

U redove crno-belih, Aranitović dolazi kao slobodan igrač nakon raskida ugovora sa Crvenom zvezdom.

"U Partizan dolazim u potpunosti oporavljen nakon povrede >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << i spreman da se uz dobar rad vratim na teren. Velika mi je čast što sam u prilici da radim sa trenerom Nikolićem i nadam se da ću ukazano poverenje opravdati na pravi način", istakao je novi košarkaš crno-belih.

U sezoni 2015/16, Aleksandar je kao pozajmljen igrač nastupao za Mega Leks (Mega Bemax), da bi sezonu 2016/17 proveo u FMP-u.

U mlađim kategorijama, Sani Aranitović je bio redovan član reprezentativnih selekcija naše zemlje. Na Evropskom prvenstvu za igrače uzrasta do 16 godina (2013.) Aranitović je sa reprezentacijom Srbije osvojio srebrnu medalju. Godinu dana kasnije, na Svetskom prvenstvu, Aranitović je bio član generacije koja je osvojila bronzu. Na klupskom planu, Aleksandar je dva puta je igrao finalu juniorskog turnira Evrolige koju je 2014. i osvojio, nastupavši tada za Crvenu zvezdu.

Iste godine, novi košarkaš Partizana bio je proglašen za najkorisnijeg igrača finalne utakmice protiv madridskog Reala.

Po dolasku u Partizan, zadužio je dres sa brojem sedam.

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

IZ ZVEZDE U PARTIZAN: Aranitović novi igrač crno-belih

Izvor: Večernje novosti, 09.Avg.2017

Velika mi je čast što sam u prilici da radim sa trenerom Nikolićem, nadam se da ću opravdati ukazano poverenje na pravi način - rekao je Aleksandar Ono što su “Novosti” prve objavile danas je dobilo zvaničnu potvrdu. Aleksandar Aranitović je novi košarkaš Partizana....

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.