Anđušić neće igrati za sada

Izvor: B92, 20.Feb.2013, 23:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Anđušić neće igrati za sada"

Prvi čovek Virtusa iz Bolonje Klaudio Sabatini rekao je da doskorašnji košarkaš Partizana Danilo Anđušić za sada neće igrati u prvom timu.

Anđušić je selidbu u Bolonju dogovorio prošle nedelje, pošto je dva meseca bio bez kluba, posle raskida saradnje sa šampionom Srbije zbog male minutaže.

"Anđušić je naša investicija za budućnost. Potpisao je ugovor na tri godine, sada treba da stekne iskustvo i upozna Bolonju. Za sada neće igrati u prvom timu", >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << rekao je Sabatini.

Anđušić je u redove Partizana došao 2011. godine iz Hemofarma. Ove sezone je u dresu ‘crno-belih’ igrao prosečno deset minuta po utakmici, propustio je šest od 25 mečeva,uz prosek od 4,5 poena uz jednu asistenciju po meču.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Anđušić neće igrati u prvom timu Virtusa

Izvor: Telegraf.rs, 21.Feb.2013, 00:20

- Sada treba da stekne iskustvo i upozna Bolonju. Za sada neće igrati u prvom timu - rekao je predsednik italijanskog kluba

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.