Anćeloti realno kuka ili vara protivnika?

Izvor: Mondo, 25.Apr.2015, 14:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anćeloti realno kuka ili vara protivnika?

Trener Reala rekao je da će njegova ekipa veoma teško ove sezone stići do titule u Primeri

Foto: AP/Paul Sancya

Real je izborio plasman u polufinale Lige šampiona, a u Primeri zauzima drugo mesto sa 76 bodova, dva manje od vodeće Barselone.

Karlo Anćeloti smatra da je to velika razlika.

"Veoma komplikovano će biti da ove sezone osvojimo Primeru. Imamo zaostatak... Barselona ima dva boda prednosti, iako to nije mnogo, oni su u boljoj poziciji >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << pred završnicu šampionata. Biće teško doći do trofeja", rekao je Anćeloti.

Da li italijanski trener pokušava tom izjavom ustvari da zavara rivala, jer je jasno da igraju ove godine odlično, što si i potvrdili plasmanom među četiri najbolje ekipe u Ligi šampiona. Zapravo, Anćeloti je hteo da ukaže na realnu situaciju, iako je jasno da Real neće odustati.

"Atmosfera u ekipi je odlična. Plasman u polufinale igračima mnogo znači. Posle tog rezultata ekipa je dobila snagu i samopouzdanje da se takmiči za trofeje i u prvenstvu i u Ligi šampiona", dodao je Anćeloti, čiji će tim u nedelju u Primeri gostovati Selti u Vigu.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.