Ana stopirana u polufinalu Sankt Peterburga

Izvor: MozzartSport.com, 13.Feb.2016, 14:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana stopirana u polufinalu Sankt Peterburga

Italijanka Roberta Vinči kaznila greške Srpkinje i eliminsala je trijumfom od 7:5, 6:4

Ana Ivanović poražena je od Roberte Vinči sa 7:5, 6:4 u polufinalu WTA turnira u Sankt Peterburgu.

Srpska teniserka vodila je sa 3:0 u prvom setu, ali nije uspela da sačuva tu prednost. Na 5:5 kod rezultata 40:15 dozvolila je rivalki brejk, pa je na kraju izgubila prvu deonicu.

Kako je meč odmicao, Ana je sve više grešila, dozvolila >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << je Italijanki brejk i u sedmom gemu drugog seta, dok u poslednjem gemu nije iskoristila brejk šansu da se vrati u meč, pa je zabeležila novi poraz, čak 11. u poslednjih 13 okršaja sa teniserkama iz top 20 WTA liste.

Kada je reč o statistici sa ovog meča, Ivanovićeva je zabeležila 27 vinera, ali je imala i 29 neiznuđenih grešaka, dok je Vinči na drugoj strani imala 18 direktnih poena i 12 grešaka.

U drugom polufinalu kasnije tokom dana sastaju se Belinda Benčič i Darja Kasatkina.

(FOTO: Action Images)
Pogledaj vesti o: Ana Ivanović,   Tenis

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Ana zaustavljena u polufinalu turnira u Sankt Peterburgu

Izvor: Radio 021, 13.Feb.2016

Ana Ivanović izgubila je od Roberte Vinči sa 7:5, 6:4 u polufinalu turnira u Sankt Peterburgu...Ana je poražena u 11 od poslednjih 13 mečeva sa Top 20 teniserkama...Srpska teniserka povela je sa 3:0 u prvom setu, ali nije uspela da sačuva prednost, da bi na 5:5 od 40:15 dozvolila brejk. Kako je...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.