Ana protiv Kiki Bertens na startu, Jelena na Misaki Doi

Izvor: Blic, 10.Jan.2014, 02:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana protiv Kiki Bertens na startu, Jelena na Misaki Doi

Prema žrebu za ženski turnir na Australijan Openu, prva protivnica Jelene Janković biće Misaki Doi , a Ana Ivanović će se na početku sastati sa Holanđankom Kiki Bertens.

Obe srpske predstavnice imale su dobru uvertiru za Australijan Open, Ana titulom u Oklendu, a Jelena plasmanom u polufinale Brizbejna, u kom je posle velike borbe za nijansu bolja bila Viktorija Azarenka.

Sad predstoje >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << najveći izazovi, a početna prepreka za Jelenu biće 88. igračica WTA liste Misaki Doi, koju je pobedila u jedinom dosadašnjem susretu (Birmingem 2012. godine, 6:3, 6:4).

Ana će se sastati sa 94. teniserkom sveta Kiki Bertens, protiv koje do sada nije igrala u karijeri.

uskoro opširnije...

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Ana Ivanović

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ana protiv Kiki Bertens na startu, Jelena na Misaki Doi

Izvor: Dzungla.org, 10.Jan.2014

Prema žrebu za ženski turnir na Australijan Openu, prva protivnica Jelene Janković biće Misaki Doi , a Ana Ivanović će se na početku sastati sa Holanđankom Kiki Bertens.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Dobar žreb za srpske teniserke

Izvor: Akter, 10.Jan.2014

Najbolja srpska teniserka Jelena Janković igraće na startu Australijan opena protiv Japanke Misaki Doi, dok je protivnica Ane Ivanović Holanđanka Kiki Bertens

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.