Amerikanci demolirali vremešne gaučose

Izvor: Vesti-online.com, 18.Avg.2016, 01:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Amerikanci demolirali vremešne "gaučose"

I u trećem polufinalnom meču u Riju, ništa od uzbuđenja. Poput Australije i Španije, i SAD su lako izašle na kraj sa Argentinom - 105:78. U borbi za finale gledaćemo duel "drima tima" sa evropskim šampionima, Špancima.

Vremešni "gaučosi" držali su se protiv NBA zvezda samo u prvoj četvrtini. Šutevima za tri poena i kontrama, Irving, Garnet i drugovi razbili su Argentince u drugoj četvtini, kada su imali i +25 i poslali Đinobilija, Noćionija, Delfina i Skolu u reprezentativnu >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << penziju.

Posle neubedljivih partija u grupnoj fazi, izabranic Majka Kžiževskog dodali su gas u četvrtfinalu i poigravali se sa rivalom. Mogu li zahuktali Španci da iznenade "drim tim"?

U poslednjoj četvrtini, navijači Argentine su kao u transu navijali i pozdravili velike asove, koji su se ovim mečom oprostili od igranja za reprezentaciju.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.