Alen Stevanović dobio dve ponude

Izvor: MozzartSport.com, 28.Okt.2016, 16:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Alen Stevanović dobio dve ponude

Tako tvrdi italijanski Tutomerkatoveb i istiće da se cena kreće oko 500.000 evra

Ako je verovati pisanju italijanskog Tuto Merkata, Alen Stevanović je u pregovorima sa kazahstanskom Astanom.

Taj klub navodno želi da angažuje krilnog fudbalera Partizana, pregovori su u toku poslednjih dana, a cena se kreće oko 500.000 evra, navodi italijanski medij. U timu iz glavnog grada Kazahstana igraju Nemanja Maksimović, Đorđe Despotović i Nenad >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Erić.

"Problem" ovoj saradnji prave ponude iz Kine koje su prema ovom izvoru stigle u Humsku 1. Stevanović je 31. avgusta došao u Partizan kao slobodan igrač, tako da će - ukoliko se ove tvrdnje budu obistine - Partizan zaraditi. Možda čak već ove zime.

Stevanović je u karijeri igrao u Italiji u Interu, Torinu, Palermu, Bariju, igrao je i u Torontu, sada je u Srbiji, a njegova karijera bi mogla da dobije novu destinaciju.

Trenutno figuriraju Kazahstan i Kina. Sve bi moglo da dobije ishod u narednih nekoliko dana.

Stevanović ima ugovor sa Partizanom do 30. juna 2018. godine.

(FOTO: Star Sport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

NOVI ODLAZAK IZ HUMSKE: Iskusni napadač blizu prelaska u Astanu

Izvor: HotSport.rs, 28.Okt.2016

Crno-beli bi trebalo da profitiraju i do 500.000 evra od ovog transfera.. Krilni napadač Partizana, Alen Stevanović, mogao bi uskoro da napusti klub iz Humske ulice, piše italijanski Tuto Merkato.. Stevanović je na pragu kazahstanske Astane. Pregovori su u toku, a otkupna klauzula mogla bi da ide...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.