Aleksandrov i Oldenburg nastavljaju saradnju

Izvor: MVP.rs, 07.Jul.2015, 16:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aleksandrov i Oldenburg nastavljaju saradnju

Krilni centar neće menjati sredinu.

Nekada jedan od najvećih svetskih talenata, Nemanja Aleksandrov (28, 211) će i treću sezonu zaredom provesti u nemačkom Oldenburgu. Dve strane su dogovorile nastavak saradnje na obostrano zadovoljstvo.

Aleksandrov je u prethodnoj sezoni beležio 10.3 poena i 4.3 skokova. Njegova ekipa je eliminisana u četvrtfinalu plej ofa Bundeslige od berlinske ALBE.

(foto: EWE Baskets Oldenburg)

Nastavak na MVP.rs...






Povezane vesti

ZAJEDNO U NOVE POBEDE: Aleksandrov nastavio saradnju sa Oldenburgom

Izvor: HotSport.rs, 07.Jul.2015

Srpski košarkaš Nemanja Aleksandrov produžiće saradnju sa nemačkim Oldenburgom, za koji igra već pune dve godine.. . Aleksandrov (28)  je sa ekipom Oldenburga potpisao ugovor na još godinu dana, uz mogućnost produžetka za još jednu godinu. Klub iz Donje Saksonije je prethodnu sezonu završio...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.