Alegri zatvorio slučaj Bonuči - Neko je morao da plati!

Izvor: MozzartSport.com, 21.Feb.2017, 20:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Alegri zatvorio slučaj Bonuči - Neko je morao da plati!

“Ovakve stvari se dešavaju i to je to. Da je Bonuči prvi koji je uradio ovako nešto, možda ne bi platio tako skupu cenu”, brani svoju odluku trener Juventusa

Velika prašina podigla se u Juventusu zbog odluke trenera Maksa Alegrija da odstrani Leonarda Bonučija iz prvog tima pred utakmicu sa Portom. Zato je konferencija za medije šefa struke šampiona Italije na Dragau bila izuzetno posećena večeras.

Italijanski reprezentativac je, inače, stigao >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << u Porto, ali je ceo današnji trening odgledao sa klupe za rezerve i nije trenirao sa saigračima.

“Bonuči će sutra biti na tribinama, što ne znači da od toga treba praviti veliku stvar. Ova odluka je poštena, pravedna i predstavlja poštovanje prema klubu, timu i navijačima. Slučaj je završen, a Leo je razumeo situaciju, kao inteligentan čovek i važan fudbaler Juventusa. Ovo je trenutak koji je značajan za budućnost kluba”, smatra Alegri.

MOZZART KVOTE: Porto - Juventus: 1 (3,60), X (3,00), 2 (2,20)

Trener Juventusa kaže da je i njegova reakcija bila neprimerena.

“Nisam postupio ispravno, onako kako bi postupili ljudi koji se bave fudbalom. To nije primer koji treba da slede navijači, posebno ne deca i sutra ću zbog toga uplatiti dobrovoljni prilog nekoj dečijoj ustanovi”, obećao je Alegri.

Na pitanje zašto je Bonuči kažnjen, a pre nejga nisu sankcionisani Lihtštajner i Dibala koji su tokom sezone imali slične zamerke prilikom izmene, Alegri kaže:

“Ovakve stvari se dešavaju i to je to. Da je Bonuči prvi koji je uradio ovako nešto, možda ne bi platio tako skupu cenu. Takvo je pravilo života - neko uvek mora da plati”, zaključio je Alegri.

(FOTO: Screenshot)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.