Ako pregovori budu uspešni Ronaldinja će u Africi trenirati Srbin

Izvor: MozzartSport.com, 27.Nov.2014, 11:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ako pregovori budu uspešni Ronaldinja će u Africi trenirati Srbin

Ljubomir Ristovski mogao bi uskoro da dobije senzacionalno pojačanje u Kabuskorpu

Tokom jučerašnjeg dana pojavila se informacija da jedan od vodećih klubova u Angoli Kabuskorp pokušava da angažuje nekada najboljeg fudbalera sveta, Brazilca Ronaldinja.

Predsednik angolskog kluba Bento Kangamba, gde je svojevremeno igrao još jedan slavni Brazilac, Rivaldo, u izjavi za portugalsku A Bolu potvrdio je da pregovara sa Ronaldinjovim bratom >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << i menadžerom Azisom, a ono što je za nas veoma interesantno jeste da će, ukoliko pregovori urode plodom, legendarnog asa ubuduće trenirati jedan Srbin.

U pitanju je Ljubomir Ristovski, mladi stručnjak koji je pre odlaska u Afriku vodio nekoliko domaćih klubova među kojima Radnički iz Sombora, novosadski Proleter, Inđiju, Novi Pazar, Vojvodinu, Donji Srem... Ristovski je kao kao igrač nastupao za nekolicinu portugalski klubova, dobro govori jezik i to mu je bila glavna preporuka kada je pre nekoliko meseci preuzimao Kabuskorp.

Ronaldinjo je tokom karijere igrao za Gremio, Pari Sen Žermen, Barselonu, Milan, Flamengo, Atletiko Mineiro, a poslednjih nekoliko meseci bio je član meksičkog Keretera. Zlatnu loptu osvojio je 2005, a Ligu šampiona sa Barselonom godinu dana kasnije. Sa Brazilom je 2002. godine bio šampion sveta.

(foto: MN Press)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.