Ako nemate djevojku, ovo je aplikacija za vas

Izvor: Nezavisne Novine, 31.Okt.2014, 15:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ako nemate djevojku, ovo je aplikacija za vas

Gotovo da nema osobe koju prijatelji, dosadna rodbina ili kolege s posla nisu gnjavili pitanjima o ljubavnom životu i ispitivali kad će već jednom naći djevojku ili dečka.

Tehnologija 21. vijeka i za takve ''dosadnjakoviće'' ima rješenje  - usluga "Invisible Girlfriend" kreira virtualnu curu koja šalje poruke, zove, ostavljati komentare na društvenim mrežama ili šalje poklone.

A sve kako biste onima koji zabadaju nos u vaš život mogli da kažete da imate djevojku, >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << prenosi B92.

Osnivač servisa Invisible Girlfriend, Met Homan objašnjava kako cilj usluge nije pomoći ljudima da lažu nego jednostavno da posluži kao štit od dosadnih zabadanja nosa u tuđu intimu.

Pa tako, nekome je potrebna djevojka kako bi se oslobodio naporne udvaračice ili jer je u istospolnoj vezi, ali to ne želi da objavi rođacima koji stalno ispituju za djevojke.

Naravno, Invisible Girlfriend naglašava da oni neće zapravo stvoriti djevojku nego samo pomoći da izmišljena priča o djevojci bude uverljivija.

Usluga je još u test fazi, a trebalo bi da bude dostupna krajem godine.

Za početni paket, koji uključuje SMS-ove, telefonske pozive, hitnu komunikaciju po potrebi i sitne poklone, treba izdvojiti 9,99 dolara. U najavi je, naravno, i nevidljivi dečko.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.