Ako ne možeš da ih pobediš osakati ih: Arsenal oteo Lesteru čoveka koji je doveo Mahreza za 500.000

Izvor: MozzartSport.com, 08.Feb.2016, 18:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ako ne možeš da ih pobediš osakati ih: Arsenal oteo Lesteru čoveka koji je doveo Mahreza za 500.000

Glavni skaut Lisica karijeru nastavlja na Emirejtsu

Tačno ono što je nedostajalu Arsenu Vengeru. Oko koje u moru talenata ume da prepozna ono nešto što izdvaja vrhunske fudbalere od ostatka sveta. Ben Riglsvort, glavni skaut Lestera, karijeru nastavlja u Arsenalu.

"Posle tri i po neverovatne sezone, rada sa čudesnim ljudima, otvaram novo poglavlje. Lesteru želim samo najbolje u budućnosti i večno ću mu biti zahvalan što mi je pružio priliku >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << da budem tu gde sada jesam. Bila je ovo veoma teška odluka, ali ovakva ponuda se ne dobija često", napisao je Riglsvort na Tviteru.

Mala pobeda Arsenala pred okršaj sa Lesterom narednog vikenda. Svakako jedan od ključnih u šampionskoj trci s obzirom na to da Lisice trenutno imaju pet bodova više od Tobdžija i da bi pobeda gostiju na Emirejtsu možda i izbacila Vengerov tim iz konkurencije.

Ali Riglsvorta neće biti lako zameniti. Upravo je on čovek koji je na King Pauer stadion doveo Rijada Mahreza i N’Gola Kantea, dvojicu ključnih igrača u ovoj sezoni. Kante je, dodušem već bio poznato ime u Francuskoj, pa ga je Lester Kaenu platio 9.000.000 evra, ali se sada ispostavlja da je to bio sjajan posao. A šta tek reći za Mahreza, koji je 2014. stigao iz drugoligaša Avra za svega 500.000 evra da bi ove sezone bio možda i najbolji igrač Lestera sa učinkom od 14 golova i 10 asistencija.

A svi znamo koliko Venger voli da pazari po rodnoj Francuskoj...

Pratite MOZZART Sport i na našoj novoj Fejsbuk stranici

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.