Ajaks hoće Etoa: Ne želimo da sprečimo Milika i Živkovića da sazru, ali ...

Izvor: Press, 09.Avg.2014, 13:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ajaks hoće Etoa: Ne želimo da sprečimo Milika i Živkovića da sazru, ali ...

Ajaksova politika je jasna – dovesti mlade igrače, afirmisati ih i prodati po pet puta većoj ceni nego što su plaćeni. Tu i tamo izađu iz tog okvira, kao što postoji mogućnost da angažuju iskusnog Samjuela Etoa, koji je slobodan po pitanju nove sredine.
Sportski direktor Kopljanika Mark Overmars potvrdio je da pregovara sa kamerunskim napadačem vezano za kratkoročan ugovor. Eto je verovao da može da ostane u Engleskoj pošto su za njega pokazali interesovanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Vest Hem, KPR i Sanderlend, ali za realizaciju transfera isprečio se njegov zahtev vezano za visinu plate.

Kada već ne može da se izbori za platu, Eto je odlučio da pronađe klub gde je uspeh zagarantovan, a Ajaks je bez dileme prava sredina.
“Samjuel je izgleda veoma zainteresovan da igra za Ajaks. On je spreman i ima veliku želju da opet postigne uspeh. Ne želimo da sprečavamo da mladi talenti poput Arkaduiša Milika i Rišaira Živkovića sazru, ali ako postoji mogućnost da dovedemo igrača svetske klase kao što je Eto, onda zašto da ne? To bi bilo fantastično”, rekao je Overmars.
Eto je prošle sezone postigao 12 golova za Čelsi u svim takmičenjima, ali Plavci nisu želeli da produže ugovor koji je istekao…

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.