Aguero: U Premijer ligi sudije više štite engleske fudbalere nego strance

Izvor: Blic, 01.Okt.2012, 16:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aguero: U Premijer ligi sudije više štite engleske fudbalere nego strance

Napadač Mančester sitija Serhio Aguero veruje da engleski fudbaleri imaju mnogo bolju zaštitu kod sudija od inostranih igrača.

“Da, imam utisak da su neki domaći igrači zaštićeniji od recimo nas Južnoamerikanaca. Ako je tako, to nije dobro za bilo koga”, rekao je Aguero.

Po njegovom mišljenju, poslednja nepravda je načinjena u duelu protiv Fulama, kada nisu svirani “očigledni penali” nad Aguerovim zemljacima Zabaletom i Tevezom:

“Mislim >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da su to bile očigledne greske, ali ne želim da ulazim u probleme sa sudijama. Želim da verujem da nisu namerne, ali činjenica je da se to ponavlja iz nedelje u nedelju“, ističe argentinski fudbaler.

Podsetimo, prošle nedelje je kapiten Liverpula Stiven Džerard javno stao u zaštitu svog saigrača, Urugvajca Luisa Suareza:

“To više nije u redu, čak i kad je penal očigledan, sudija ga ne svira. To mora da prestane“, izjavio je tada Džerard.

Svoje nezadovoljstvo sudijskim odlukama izrazio je i trener prvaka Engleske, Roberto Manćini, koji smatra da je njegov tim “drastično oštećen u poslednjih mesec dana”.

Povezane vesti: Aguero: Bićemo bolji od Junajteda, imamo tim za odbranu titule Aguero: Počinje nova era Mančester sitija Aguero: Želim da budem u Sitiju kao Maradona u Napoliju Manćini: Serhio Aguero je igrač budućnosti Aguerov debi iz snova: dva gola i asistencija za pobedu nad Svonsijem

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Aguero: Strancima teže u PL

Izvor: B92, 01.Okt.2012

Argentinac Sesrhio Kun Aguero kritikovao je sudije u engleskoj Premijer ligi da domaći igrači kod njih imaju povlašćen položaj u odnosu na strance...Razlog Aguerovog nezadovoljstva je penal koji je dosuđen protiv njegovog Mančester Sitija na gostovanju kod Fulama u subotu...Tada je njegov zemljak...

Nastavak na B92...

Džeko: Mislim da zaslužujem veću minutažu u Sitiju

Izvor: Blic, 02.Okt.2012, 13:57

Jedan od napadača Mančester sitija Edin Džeko bio je čovek odluke u poslednjem duelu "građana" u Premijer ligi protiv Fulama (2:1)..."Veoma sam srećan što je Siti pobedio i što sam ja i doprineo osvajanju tri boda. Iskreno, očekivao sam do sada da ću više igrati ove sezone, mislim da zaslužujem...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.