Ager otkrio zašto je napustio Liverpul: Rodžers me nije dovoljno cenio

Izvor: MozzartSport.com, 22.Sep.2014, 15:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ager otkrio zašto je napustio Liverpul: Rodžers me nije dovoljno cenio

„Bilo je mnogih nesuglasica između nas dvojice“, izjavio dugogodišnji štoper Crvenih koji se vratio u Brondbi

Prvotimac Brondbija Danijel Ager rekao je je napustio Liverpul zbog nesuglasica sa menadžerom Brendanom Rodžersom.

Danski štoper je poslednjeg dana letnjeg prelaznog roka odlučio da se vrati u matični klub, posle osam provedenih godina na Enfildu.

Rodžers i ja nismo imali isto mišljenje oko nekih stvari, a sve se dodatno pogoršalo >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << tokom prošle sezone. Bilo je mnogih nesuglasica između nas dvojice, a osećao sam da Brendan ne ceni dovoljno moj doprinos u klubu. Možda je bilo pogrešno što sam bio veoma direktan, ali isto to sam očekivao od njega. Na kraju sezone sam znao da je došlo vreme da odem iz Liverpula“, rekao je Ager za dansku nacionalnu televiziju.

Ager nije želeo da razmatra ponude Barselone i Arsenala, pošto je često isticao da za njega postoje samo dva kluba - Brondbi i Liverpul.

Za Crvene je odigrao 232 utakmice i postigao 14 golova, osvojio je Liga kup i Komjuniti šild, a igrao je i finale Lige šampiona 2007. godine kada je Liverpul poražen od Milana sa 2:1 u Atini.

Za reprezentaciju Danske nastupao je 65 puta, uz 12 golova.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ager: Rodžers me nije dovoljno cenio

Izvor: Press, 22.Sep.2014

Fudbaler Brondbija Danijel Ager rekao je danas je napustio Liverpul zbog nesuglasica sa menadžerom Brendanom Rodžersom. . Ager je poslednjeg dana letnjeg prelaznog roka odlučio da se vrati u matični Brondbi, posle osam provedenih...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.