Advokat pozvao napadača Partizana i golmana Zvezde za Jermene i Albance

Izvor: Sportal.rs, 01.Okt.2014, 12:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Advokat pozvao napadača Partizana i golmana Zvezde za Jermene i Albance

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dik Advokat objavio je u sredu spisak igrača za kvalfikacione utakmice za Evropsko prvenstvo 2016. godine protiv Jermenije i Albanije, na kom se našao napadač Partizana i povratnik u selekciju Danko Lazović.

U odnosu na prijatljsku utakmicu sa Francuskom, u nacionalnom timu je još i golman Crvene zvezde >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << Predrag Rajković, a sa spiska je izostao vezista Rome Adem Ljajić.

Srbija će svoju prvu kvalfikacionu utakmicu grupe I odigrati 11. oktobra u Jerevanu od 18.00 sati po srednjeevropskom vremenu protiv Jermenije, dok će tri dana kasnije na stadionu Partizana od 20.45 dočekati Albaniju.

Okupljanje reprezentacije biće u utorak, 7. oktobra, do podneva u Sportskom centru Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi.

Na Advokatovom spisku su:

Golmani: Vladimir Stojković (Makabi), Željko Brkić (Udineze) i Predrag Rajković (Crvena zvezda).

Odbrana: Dušan Basta (Lacio), Branislav Ivanović (Čelsi), Aleksandar Kolarov, Matija Nastasić (Mančester siti), Antonio Rukavina (Viljareal), Nenad Tomović (Fiorentina), Duško Tošić (Genčerbiligi) i Stefan Mitrović (Frajburg).

Vezni red: Radosav Petrović (Genčerbiligi), Nemanja Matić (Čelsi), Nemanja Gudelj (AZ Alkmar), Miloš Jojić (Borusija Dortmund), Zdravko Kuzmanović (Inter), Aleksandar Ignjovski (Ajntraht), Dušan Tadić (Sautempton), Lazar Marković (Liverpul), Filip đuričić (Majnc) i Zoran Tošić (CSKA Moskva).

Napad: Filip Đorđević (Lacio) i Aleksandar Mitrović (Anderleht) i Danko Lazović (Partizan).

(Foto: MN Press)
Pogledaj vesti o: Partizan,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Utakmica Srbija Albanija

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Danko Lazović na Advokatovom spisku

Izvor: Vesti-online.com, 01.Okt.2014

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dik Advokat objavio je danas spisak igrača za kvalfikacione utakmice za Evropsko prvenstvo 2016. godine protiv Jermenije i Albanije, na kom se našao napadač Partizana i povratnik u selekciju Danko Lazović. ..Nekoliko promena u odnosu na meč sa Francuskom: Selektor...

Nastavak na Vesti-online.com...

Advokat: Verujem u ovaj tim

Izvor: Beta, 01.Okt.2014

BEOGRAD, 1. oktobra 2014. (Beta) - Selektor reprezentacije Srbije Dik Advokat rekao je u sredu da veruje u fudbalere koje je pozvao za predstojeće kvalfikacione utakmice za Evropsko prvenstvo u Francuskoj..."Uvek idemo na pobedu, ne na bod. Verujem u ovaj tim, mislim da je dobar i imam dobar osećaj...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.