Abijati: Pogoršava se stanje u timu

Izvor: B92, 12.Mar.2014, 13:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Abijati: Pogoršava se stanje u timu

Golman Milana Kristijan Abijati izajvio je da se posle eliminacije iz Lige šampiona i poraza u prvenstvu stanje u timu sa "San Sira" pogoršava.

"To je bila posebna utakmica i napravili smo nekoliko koraka unazad, u odnosu na nedavne mečeve. Nismo igrali dobro u Udinama, definitivno smo napravili korak unazad", rekao je Abijati.

Fudbalski klub Milan ima novu lošu sezonu, trenutno se nalazi na 10. mestu na tabeli Serije A, a u revanšu osmine finala Lige šampiona >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je na "Visente Kalderonu" poražen od Atletiko Madrida 4:1, i ukupnim rezultatom 5:1 eliminisan je iz elitnog evropskog takmičenja.

"Razočarani smo što smo na ovakav način završili takmičenje u Ligi šampiona. Moramo da se oporavimo, pošto nas u nedelju očekuje utakmica s Parmom, ekipom koja igra dobro", dodao je Abijati.

On je rekao da njegova ekipa sada mora da se okrene domaćem prvenstvu.

"Sada je veoma važno da se koncentrišemo na domaću ligu, pošto je pred nama još 11 utakmica. Od sada pa do kraja sezone, svi igrači moraju da pokažu da su sposobni da nose dres Milana", rekao je Abijati.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Finale Lige Šampiona,   Fudbal

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Abijati: Pogoršava se stanje u timu

Izvor: B92, 12.Mar.2014

Golman Milana Kristijan Abijati izajvio je da se posle eliminacije iz Lige šampiona i poraza u prvenstvu stanje u timu sa "San Sira" pogoršava..."To je bila posebna utakmica i napravili smo nekoliko koraka unazad, u odnosu na nedavne mečeve. Nismo igrali dobro u Udinama, definitivno smo napravili...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.