ATP Hjuston: Srbin zaustavljen na startu kvalifikacija

Izvor: Sportal.rs, 04.Apr.2010, 11:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ATP Hjuston: Srbin zaustavljen na startu kvalifikacija

Srpski teniser Dušan Vemić nije uspeo danas da se plasira u drugo kolo kvalifikacija na ATP turniru koji se od 3. do 11 aprila igra u Hjustonu za nagradni fond od  442.

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vemić zaustavljen na startu kvalifikacija u Hjustonu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Apr.2010

HJUSTON - Srpski teniser Dušan Vemić nije uspeo danas da se plasira u drugo kolo kvalifikacija na ATP turniru koji se od 3. do 11 aprila igra u Hjustonu za nagradni fond od 442.500 dolara...Uspešniji od Vemića u startnom meču bio je Britanac Džems Vard rezultatom 3:6, 7:6 (9:7), 6:4.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Vemić zaustavljen na startu kvalifikacija

Izvor: SrbijaNet.rs, 04.Apr.2010

Srpski teniser Dušan Vemić nije uspeo danas da se plasira u drugo kolo kvalifikacija na ATP turniru koji se od 3. do 11 aprila igra u Hjustonu za nagradni fond od  442.500 dolara. Uspešniji od Vemića u startnom meču bio je Britanac

Nastavak na SrbijaNet.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.