Izvor: HotSport.rs, 27.Jan.2015, 10:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ARMSTRONG SE NE KAJE: Ponovo bih se dopingovao

Američki čuveni biciklista,višestruki osvajač Tur de Fransa, Lens Armstrong, kome su oduzete sve titule jer je utvrđeno da se dopingovao, izjavio je da bi, kada bi se ponovo vratio u 1995. godinu, ponovo koristio „pomoćna sredstva“ kako bi poboljšao svoje performanse.Kao što je poznato, 2010. godine lekarski nalazi pokazali su da je Armstrong redovno koristio doping, a tu priču kasnije su potvrdile i njegove kolege biciklisti. Ipak, Amerikanac se zbog svojih odluka ne kaje: >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs <<
– Moj odgovor nije popularan odgovor. Da se takmičim 2015. godine ne bih jer mislim da nije potrebno. Ali, da me vratite u 1995, kada je bilo toliko rasprostranjeno, verovatno bih ponovo uradio. Ljudi ne žele to da čuju. Kada sam doneo odluku, kada je moj tim doneo odluku, kada je ceo peloton odlučio (grupa vozača) bila je pogrešna u pogrešno vreme. Ali se desilo i znam šta se dogodilo zbog toga – video sam kako raste – izjavio je Armstrong.
hotsport.rs

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.