Izvor: HotSport.rs, 29.Jan.2015, 14:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AO: Marej čeka Novaka u finalu

Škotlanđanin Endi Marej prvi je finalista Australijan opena u muškoj singl konkurenciji pošto je u polufinalnom duelu savladao Čeha Tomaša Berdiha sa 3:1, po setovima 6:7(6), 6:0, 6:3, 7:5.

Prvi set je trajao čak 76 minuta i odlučen je tek nakon 14. poena u taj-brejku i to tako što ga je osvojio Berdih koji je tako bio korak bliže finalu, ali je zato Marej drugi deo igre osvojio bez izgubljenog gema za posla sata i tako psihološku prednost vratio na svoju stranu.
Kada >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << je Britanac bez previše problema rešio i treći set u svoju korist bilo je jasno da će se Čeh teško vratiti u meč što je i potvrđeno u četvrtom kada je Marej u 11. gemu napravio ključan brejk, a potom lagano materijalizovao stečenu prednost i plasirao se u svoj ečtvrto finale na Australijan Openu (još uvek nema titulu).
U drugom polufinalu u petak od 9.30 po srednjeevropskom vremenu sastaće se Novak Đoković i aktuelni osvajač turnira u Melburnu Stanislas Vavrinka.
hotsport.rs

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Berdih nestao posle prvog seta, Marej čeka Novaka u finalu Australijan opena

Izvor: Blic, 29.Jan.2015

Prvi finalista Australijan opena je Endi Marej pošto je preokretom u četiri seta savladao Tomaša Berdiha sa 6:7(6), 6:0, 6:3, 7:5...Čudno polufinale na Rod Lejveru odigrali su britanski i češki teniser, koji je između ostalih izbacio Rafaela Nadala sa 3:0 i pružao sjajne partije do ovog duela...Berdih...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.